Site icon NewsIT

Τα αποκαλυπτήρια του νέου αστέρα Νίκου Μανιού

07.01.2016 | 18:24
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δία είσαι μεγάλος και εγώ ένας άπιστος ...Κάλχας που του χρειάζεται τιμωρία. Μετά την αποχώρηση της Ζωής, του Γιάνη και άλλων αστέρων φοβόμουν πως θα έχανα τις πηγές έμπνευσης και μαζί με αυτές ακόμα και τη δουλειά μου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις σου για το αντίθετο εγώ αμφέβαλα. Και σήμερα έκανες τα αποκαλυπτήρια με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό.
Μπορεί κι΄ εσύ να έβαλες το χεράκι σου για να πεί με θάρρος, καμάρι και κορδωμένος αναφερόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης και τη στάση τους στο ασφαλιστικό: «Γιατί όχι; Γιατί να μην το ψηφίσουν; Μετά από 11 μειώσεις αν υποθέσουμε γίνει η 12η αυτή είναι που θα τους χαλάσει; Η 12η μείωση; Εμείς τα λέμε στους συνταξιούχους και οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει».
Δεν ξέρω Δία μου αν έκανες την παρέμβασή σου στο δημοσιογράφο για να υποβάλλει το ερώτημα ή στον βουλευτή για την απάντηση.
Οπως και να έχει μου αποκάλυψες το νέο μεγάλο ταλέντο που δεν κωλώνει να πει τη μεγαλύτερη αβελτηρία με το πλατύτερο χαμόγελο, διαψεύδοντας πρωθυπουργό και υπουργούς που επιμένουν πως δεν θα κοπούν οι συντάξεις.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version