Κυριακή, 29 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Τα… γυρνάει ο Θεοχάρης για το “ζήτημα ηγεσίας” στο Ποτάμι

Τα… γυρνάει ο Θεοχάρης για το “ζήτημα ηγεσίας” στο Ποτάμι

Τα… γυρνάει ο Χάρης Θεοχάρης και προτείνει “να διαβάσουν καλά τη συνέντευξη” όσοι… παρερμήνευσαν τη δήλωσή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία θέτει ζήτημα ηγεσίας στο Ποτάμι. 

“Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό Κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι, χάριν της ιδέας αυτής”, ήταν η δήλωση του κυρίου Θεοχάρη που πυροδότησε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης διαψεύδει την ερμηνεία που δόθηκε στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής ότι θέτει θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι. “Ας διαβάσουν, αναφέρει, καλά τη συνέντευξη. Ζητάω από τον Σταύρο να πάρει πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση του ριζοσπαστικού κέντρου”.

 

Πάντως, ήπια ήταν η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη, σε αντίθεση με τον Γρηγόρη Ψαριανό που ξεσπάθωσε κατά του Χάρη Θεοχάρη (διαβάστε εδώ).  

”Όπως μπορώ να ξέρω ίσως καλύτερα από εσάς, είναι ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής ανήκει στο Ποτάμι και ακολουθεί τη γραμμή που έχει χαράξει το κόμμα που λέμε ότι πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί περισσότερος κόσμος σε μια μεταρρυθμιστική προσπάθεια.
Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούριου, θα πρέπει να προστεθούν και άλλοι, άνθρωποι από την κανονική ζωή, δημιουργοί, ακόμα και παλιοί πολιτικοί που έχουν τολμήσει και να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ριζοσπαστικό μεταρρυθμιστικό ρεύμα. Αυτό λέει το Ποτάμι, αυτό φαντάζομαι ότι λέει και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού”, ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε