Site icon NewsIT

Τα κρυφά όπλα του Αδωνι και του Τζιτζικώστα και η απίστευτη ιδέα για να ξεχρεώσει η ΝΔ

27.10.2015 | 13:05
Τα κρυφά όπλα του Αδωνι και του Τζιτζικώστα και η απίστευτη ιδέα για να ξεχρεώσει η ΝΔ

Αδωνις και Τζιτζικώστας υπερτερούν έναντι των αντιπάλων τους Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη στην κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία και μην κοιτάτε αυτά που λένε τα γκάλοπ και άλλες έρευνες ή εκτιμήσεις. Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι επιστρατεύουν κρυφά όπλα πυρηνικής ισχύος που ακυρώνουν κάθε πρόβλεψη και λογική σκέψη (προπαντός την τελευταία).

Όταν ο Αδωνις έχει στο πλευρό του τον Αλέφαντο και ο Τζιτζικώστα τον Ζουράρη ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Το προβάδισμα είναι αντικειμενικό και μη επιδεχόμενο αμφισβήτηση, καθότι οι δύο άνδρες είναι διαχρονικές αξίες που με το κύρος τους γέρνουν την πλάστιγγα αποφασιστικά.

Αφήστε που ο μεν Αδωνις μπορεί χάρη στον κυρ Νίκο να κινητοποιήσει τους ποδοσφαιρόφιλους να τον ψηφίσουν, ενώ ο Τζιτζικώστα ακόμα καλύτερα το έχει δίπορτο, αφού ο Ζουράρις μπορεί να του φέρει ψήφους από τους ΑΝΕΛ και την αριστερά.

Και για να μην αγωνιούμε ποιος τελικά θα επικρατήσει, δεν μένει παρά να οργανώσουν τα κανάλια ένα διακαναλικό ντιμπέιτ ανάμεσα σε Αλέφαντο και Ζουράρι με ταυτόχρονο ποντάρισμα σε όλα τα στοιχηματικά μαγαζιά ώστε να βγουν και τα έξοδα των εκλογών της πτωχευμένης ΝΔ (α, κι΄ εδώ που τα λέμε μου ήρθε μία φανταστική, μία απίστευτη ιδέα σαν αυτές που μόνο ο Κάλχας κατεβάζει. Αν στη ΝΔ θέλουν να ξεχρεώσουν γιατί αντί να κάνουν εκλογές δεν βγάζουν τον τίτλο στο σφυρί, πριν τους τον πάρουν οι τράπεζες όπως έκαναν με τίτλους εφημερίδων, και όποιος δώσει τα περισσότερα να γίνει και πρόεδρος).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version