Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Τα “μάζεψε” ο Αρ. Ντινόπουλος για τις απολύσεις – “Δεν αμφισβητώ τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας”

Τα “μάζεψε” ο Αρ. Ντινόπουλος για τις απολύσεις – “Δεν αμφισβητώ τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας”

Σε διευκρινιστική δήλωσε προέβη ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, σχετικά με τα όσα δήλωσε για τις 15.000 απολύσεις από το δημόσιο, τονίζοντας πως “η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερή στους στόχους της”.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, είχε κρατήσει αποστάσεις σχετικά με το ζήτημα των απολύσεων που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος του χρόνου, πράγμα που προβλέπεται στην μνημονιακή σύμβαση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “καλό θα ήταν να μη γίνουν οι 15.000 απολύσεις. Θα πρέπει να εξορθολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην τρόικα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το υπουργείο Εσωτερικών”.

Το βράδυ του Σαββάτου, σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: “Τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα Real News για τα επίμαχα θέματα των απολύσεων και για την τρόικα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, επειδή ενδέχεται να παρερμηνευτούν, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν αποτελούν, σε καμία περίπτωση, αμφισβήτηση των συμβατικών υποχρεώσεων της χώρας”.

“Από την πρώτη ώρα, άλλωστε, που ανέλαβα την ευθύνη του Υπουργείου Εσωτερικών οι μεταρρυθμίσεις, οι διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και η τήρηση των συμφωνηθέντων αποτέλεσαν τις άμεσες προτεραιότητές μου. Η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερή στους στόχους της αφού αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να πιάσουν τόπο οι μεγάλες θυσίες τις οποίες έχει υποστεί ο ελληνικός λαός”, καταλήγει ο κ. Ντινόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντινόπουλος: Δεν υπάρχει πρόγραμμα απολύσεων στο δικό μου χώρο

Κινεζικό επενδυτικό ενδιαφέρον για το Καστέλι και αύξηση του τουρισμού στην Κρήτη – Τι είπαν Σαμαρας – Λι Κετσιάνγκ (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Τσίπρας: Μπορούμε μόνοι μας; Έχουμε μεγάλο πολιτικό πρόβλημα – Εμφανιζόμαστε δημόσια με πολλά πρόσωπα και συχνά αντικρουόμενες θέσεις

Τα ”μέτρα” της Ελλάδας παίρνουν στο Eurogroup με αμέτρητα προαπαιτούμενα

Εκπρόσωπος ΔΝΤ: Δεν θα απολογηθώ για την Ελλάδα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε