Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τα πήγαινε – έλα του Χαρδούβελη στο Μαξίμου – Όλο το παρασκήνιο πριν το Παρίσι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο “πυρετός” της αυριανής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόϊκα στο Παρίσι, όλο και ανεβαίνει, με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, να μεταβαίνει τουλάχιστον δύο φορές σήμερα, Δευτέρα, στο Μαξίμου, ούτως ώστε να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία για την κρίσιμη συνάντηση.

Την ώρα που το υπουργείο Οικονομικών έβγαζε την ανακοίνωση για την αυριανή (σ.σ. Τρίτη) συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι, ο υπουργός Οικονομικών συναντούσε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση αφορούσε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και την προετοιμασία για την αυριανή συνάντηση. Μάλιστα ο κ. Χαρδούβελης αποχώρησε γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι από το πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ στις 18:00 θα επιστρέψει ξανά για να δώσει το παρών στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στις 15:30 πρόκειται να περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συζητήσει με τον πρωθυπουργό τα θέματα του υπουργείου που βρίσκονται στην ατζέντα της διαπραγμάτευσης με την τρόϊκα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι και ο κ. Μητσοτάκης θα ανήκει στην ελληνική αποστολή που θα συμμετέχει στη διαπραγμάτευση με την τρόικα στο Παρίσι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε