Σάββατο, 28 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Τα πολιτικά γεγονότα που στιγμάτισαν το 2013!

Τα πολιτικά γεγονότα που στιγμάτισαν το 2013!

 Το 2013 ήταν μία χρονιά που η πολιτική επικαιρότητα ήταν πλούσια σε γεγονότα. Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση είδαμε βουλευτές πίσω από τα κάγκελα της φυλακής! Η πρώτη κυβέρνηση συνεργασίας τριών κομμάτων έγινε ξαφνικά κυβέρνηση δύο κομμάτων! Πρώην υπουργοί μπήκαν φυλακή ή άλλοι βρίσκονται ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου. Βουλευτές πηγαινοέρχονται από κόμμα σε κόμμα κάνοντας άνω κάτω τη Βουλή

Το 2013 ήταν μία χρονιά έντονων πολιτικών γεγονότων κάποια εξ αυτών άφησαν με το στόμα ανοιχτό τους έλληνες πολίτες, καθώς είδαμε για πρώτη φορά να συμβαίνουν πράγματα που μέχρι τώρα ουδείς πίστευε πως θα μπορούσαν να συμβούν. 

Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση οι έλληνες πολίτες είδαν εν ενεργεία βουλευτές με χειροπέδες και κάποιους από αυτούς να περνούν το κατώφλι των φυλακών. Όλα ξεκίνησαν στις 18 Σεπτεμβρίου μετά από την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες. 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Με χειροπέδες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος

Τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της Χρυσής Αυγής και να αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα! Από καθημερινές επιθέσεις κατά μεναστατών και αριστερών, τραμπουκισμοί μέσα στη Βουλή μέχρι εγκληματική δράση από τάγματα εφόδου, γεγονότα λίγο πολύ γνωστά, αλλά μόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αυτά είδαν με τέτοια ένταση το φως της δημοσιότητας. 

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές με τον Άρειο Πάγο να χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση και δεκάδες στελέχη να συλλαμβάνονται. Μεταξύ των συλλήψεων και για πρώτη φορά αρχηγός κόμματος και βουλευτές. Συγκεκριμένα με χειροπέδες βρέθηκαν ο Νίκος Μιχαλιάκος, ο κ. Παππάς, ο Λαγός, ο Παναγιώταρος, ο Μίχος και ο Ηλίας Κασιδιάρης και τελικά οι τρεις πρώτοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία και για τους υπόλοιπους τρεις. 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Στη ΓΑΔΑ ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς

Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής, μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι βουλευτές με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισαν τη διακοπή της χρηματοδότησης ενός κόμματος και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής, ενώ εντός του 2014 αναμένονται πολλές εξελίξεις για το εάν τελικά η Βουλή θα αποφασίσει να κηρύξει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή όχι. 

Πάντως, μετά τις συλλήψεις των βουλευτών η Χρυσή Αυγή είδε τα ποσοστά της να βυθίζονται μέχρι τη δολοφονία των δύο νεαρών παιδιών έξω από τα γραφεία της στο Ηράκλειο οπότε ξανάρχισε η ανοδική πορεία των ποσοστών, χωρίς ωστόσο να φύγει ποτέ από την τρίτη θέση, στις δημοσκοπήσεις. 

Όλα τα γεγονότα της χρονιάς γύρω από τη Χρυσή Αυγή με μία ματιά

Η τριτοκομματική κυβέρνηση του 2012 έγινε δικομματική το 2013

Το “μαύρο” της ΕΡΤ ήταν η αφορμή για να κινδυνεύσει η χώρα με πολιτική αστάθεια. Ένα σχεδόν χρόνο μετά το σχηματισμό της τριτοκομματικής κυβέρνησης από Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά μέσα σε λίγες ώρες να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ προκάλεσε τριγμούς άνευ προηγουμένου.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις των τριών πολιτικών αρχηγών και καθημερινά σενάρια περί πρόωρων εκλογών, στις 20 Ιουνίου ο Φώτης Κουβέλης με δηλώσεις του προαναγγέλλει την αποχώρησή του από την κυβέρνηση. 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Η τριτοκομματική κυβέρνηση μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ έγινε δικομματική

Αμέσως την επόμενη ημέρα οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ αποσύρονται από την κυβέρνηση, αλλά η κυβέρνηση έστω και σοβαρά τραυματισμένη παραμένει με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να στηρίζει τον Σαμαρά έστω και χωρίς τη συμμετοχή του Κουβέλη μπροστά στο ενδεχόμενο η χώρα να συρθεί μέσα σε ένα χρόνο σε εκλογές. 

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις στο εσωτερικό της τότε τριτοκομματικής κυβέρνησης

 

Ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς συνιστώσες και με μία υποψηφιότητα για πρόεδρος της Κομισιόν

Στις 14 Ιουλίου μετά από σοβαρές αντιδράσεις και ηχηρές διαφοροποιήσεις αποφασίζεται στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η αυτοδιάλυση των συνιστωσών κατά πλειοψηφία και η επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στο τιμόνι του κόμματος.

Όλοι θυμούνται την έντονη διαφοροποίηση του Μανώλη Γλέζου αλλά και του Λαφαζάνη μέσω του Αριστερού Ρεύματος.

Αντιδράσεις που ακόμα και τώρα προκαλούν πονοκέφαλο στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς πολλές φορές αυτές οι τάσεις επαναφέρουν την κουβέντα για επιστροφή στη δραχμή, την ώρα που και επίσημα ο πρόεδρος του κόμματος είναι ο αριστερός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μακριά από το τιμόνι του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα

Μετά από 22 χρόνια η πρώτη γυναίκα αρχηγός κόμματος στην Ελλάδα και η πρώτη γυναίκα γενική γραμματέας του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα αφήνει το τιμόνι του κόμματος. Στις 14 Απριλίπου μετά από το 19ο συνέδριο με μία λιτή ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως η Αλέκα Παπαρήγα παραδίδει τα ηνία του κόμματος στον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος μέχρι τώρα έχει δείξει πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο ύφος και την τακτική του κόμματος. 

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η αλλαγή στο κόμμα του Περισσού, καθώς το 2013 έμεινε χωρίς ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο 902 μεταβιβάστηκε στην κυπριακή off shore Α-ΟΡΙΖΟΝ MEDIA LTD, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

Ο Παπακωνσταντίνου και οι ξαδέλφες της λίστας Λαγκάρντ

Μετά από πολλούς μήνες έρευνας, δεκάδων ωρών στα τηλεοπτικά παράθυρα, usb να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο, έφθασε η 16η Ιουλίου όπου η Βουλή πήρε την απόφαση να παραπέμψει τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου σε ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 

ΦΩΤO EUROKINISSI - Στη Βουλή ο κ. Παπακωνσταντίνου όπου παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σύμφωνα και με το πόρισμα της Προανακριτικής κατηγορείται για απιστία στην υπηρεσία και νόθευση εγγράφου και παράβαση καθήκοντος, καθώς όπως διαπιστώθηκε τα ονόματα των ξαδέλφων του έλειπαν από τη λίστα, ενώ στην πρωτότυπη που είχε έρθει από τη Γαλλία υπήρχαν τα συγκεκριμένα ονόματα. 

Παρά τα όσα έλεγε ο κ. Παπακωνσταντίνου ότι είναι αθώος η Βουλή τον παρέπεμψε και την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα τη δούμε πλέον το 2014. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κρότος από την πτώση του άλλοτε πανίσχυρου Άκη Τσοχατζόπουλου

Ο πανίσχυρος άντρας του ΠΑΣΟΚ που έφτασε λίγο πριν την πρωθυπουργία, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για τις περιβόητες μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα και επιπλέον 8 χρόνια για ελλιπές πόθεν έσχες. Μετά από μία θυελλώδη δικαστική διαδικασία με τον πρώην υπουργό να δηλώνει με πείσμα πως είναι αθώος ήρθε η ώρα της απόφασης και εν συνεχεία ο κ. Τσοχατζόπουλος πήρε το δρόμο για τις φυλακές όπου ήδη κρατείτο. 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Mε χειροπέδες οδηγείται ο πρώην υπουργός στις φυλακές Κορυδαλλού

Μαζί του στη φυλακή και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει ήδη νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική Δαφνί. Στη φυλακή φυσικά και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Αρετή, ενώ το κράτος δήμευσε και το περίφημο ακίνητο “παλάτι” στη Διονυσιου Αρεοπαγίτου. 

Όλη η πορεία της πολύκροτης δίκης για τον Άκη Τσοχατζόπουλου
 

Οι κρίσιμες ψηφοφορίες και οι “τραυματισμοί” της κυβέρνησης

Με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ στο κτίριο της ΕΡΤ αλλά και τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, κάτι που από άλλους χαρακτηρίστηκε ως “τρικλοποδιά” κι από άλλους βεβιασμένη κίνηση και απώλεια ενός σημαντικού όπλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μετά από διαλόγους πρωτοφανείς για τα πολιτικά δεδομένα στη Βουλή τελικά η πρόταση μομφής καταψηφίστηκε,. αλλά η κυβέρνηση έχασε έναν βουλευτή και συγκεκριμένα την κα Τζάκρη η οποία αυτομάτως διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και πλέον όπως όλα δείχνουν οδεύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Όλες οι ειδήσεις γύρω από την κίνηση της κας Τζάκρη

Άλλη μία ψηφοφορία που κόστισε στην κυβέρνηση άλλον έναν βουλευτή ήταν εκείνη για το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων, με τον Βύρωνα Πολύδωρα από τη Νέα Δημοκρατία να καταψηφίζει το νόμο και αυτομάτως με εντολή Σαμαρά να διαγράφεται αυτό το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και μάλιστα με μία σκληρότατη ανακοίνωση. 

Η διαγραφή του Πολύδωρα

“Σάκος του μποξ” το 2013 ο Γιάννης Στουρνάρας

Αδιαμφισβήτητα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα θυμάται το 2013 ως ένα έτος που δέχθηκε τόσα πυρά που κανείς άλλος πολιτικός δεν έχει δεχθεί σε τέτοιο βαθμό. Η οικονομική πολιτική που ασκεί ο Γιάννης Στουρνάρας όχι φυσικά από το κεφάλι του, αλλά μετά από εντολές των δύο βασικών πυλώνων της κυβέρνησης, Σαμαρά και Βενιζέλο έχει βρεθεί στο στόχαστρο κριτικής. 

Όχι μόνο από την αξιωματική αντιπολίτευση που θα ήταν και φυσικό, αλλά και από βουλευτές τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ. οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε νομοσχέδιο κυριολεκτικά “τον σταυρώνουν”. Από τους βασικούς επικριτές του κ. Στουρνάρα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος έχει πει ευθέως πως θα ήθελε την αποχώρηση του κ. Στουρνάρα από την κυβέρνηση. 

Ωστόσο, ο κ. Στουρνάρας φαίνεται πως απολαμβάνει στον απόλυτο βαθμό τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος του παρέχει ασπίδα προστασίας απέναντι στους βουλευτές. 

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

Φυσικά μέσα στο 2013 κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ατάκα του κ. Στουρνάρα σε τηλεοπτική εκπομπή πως υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του όπως η μητέρα του, η πεθερά του που ζουν με 500 ευρώ. Αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και χιουμοριστικών σχολίων στα social media αφού υπήρξε πολίτης που όπως έγραφε προθυμοποιήθηκε να θυσιάσει όλο το κοπάδι του για την οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα. 
Όλες οι ειδήσεις του 2013 για τον Γιάννη Στουρνάρα
 

Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει ο “συνταξιούχος” Λιάπης

Η είδηση προκάλεσε σοκ και οργή σε όλη την Ελλάδα. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνελήφθη από άντρες της τροχαίας να οδηγεί ένα αυτοκίνητο το οποίο ουσιαστικά ήταν ένα κινητό έγκλημα.  Ήταν ανασφάλιστο, δεν είχε δίπλωμα μαζί του, είχε φιμέ τζάμια και το κυριότερο είχε πλαστές πινακίδες και όλα αυτά για να μην πληρώσει. 

Την είδηση αυτή την έκανε ακόμα χειρότερη ο ίδιος ο πρώην υπουργός λέγοντας πως απλά έκανε μία μικρή βόλτα με το τζιπ αυτό προκειμένου να φορτίσει η μπαταρία του αυτοκινήτου, ενώ δήλωσε πως κι αυτός είναι ένας απλός συνταξιούχος, που έχει χτυπηθεί από την κρίση. 

Βέβαια ο συγκεκριμένος συνταξιούχος στο πόθεν έσχες του 2011 είχε δηλώσει πως είναι ιδιοκτήτης συνολικά 28 ακινήτων σε Μύκονο, Χαλάνδρι και Κολωνάκι. Παρά το σάλο που προκλήθηκε ο ίδιος έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το γεγονός και τη θύελλα αντιδράσεων και έφυγε διακοπές στη μακρινή Κουάλα Λουμπούρ, όπως θα μπορούσε να κάνει άλλωστε ο κάθε συνταξιούχος. 

Πριν τη δίκη επέστρεψε στην Αθήνα και συνεχίστηκε το “όργιο” δηλώσεων, λέγοντας πως δεν ήταν ταξίδι αναψυχής αλλά ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης από το δράμα του. Τελικά χωρίς να παρευρεθεί δικάστηκε και καταδικάστηκε σε 4 χρόνια με αναστολή και πρόστιμο 3.000 ευρώ. 

Όλο το φιάσκο του “συνταξιούχου” πρώην υπουργού, Μιχάλη Λιάπη

“Γαμ… το κεφάλι μου μ@λ@κ@ και Wi-Fi”

Ένα από τα μειονεκτήματα του λουκέτου στην ΕΡΤ ήταν πως κάποιες φορές έβγαιναν στον τηλεοπτικό αέρα, πράγματα που ποτέ άλλοτε δεν θα είχαν βγει επί ημερών ΕΡΤ. Έτσι σε ένα διάγγελμα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ο ίδιος έκανε ένα σαρδάμ και αποχώρησε από το βήμα βρίζοντας τον εαυτό του που μπερδεύτηκε. 

Η φράση από τα χείλια του πρωθυπουργού ¨γαμ… το κεφάλι μου μ@λ@κ@” προκάλεσε διαδικτυακό χάος στη χώρα και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. 

Δείτε το επίμαχο βίντεο


 

Σε μία άλλη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά υποσχέθηκε δωρεάν wifi σε όλη τη χώρα και τα περιπαικτικά σχόλια σε όλα τα social media οργίαζαν. Στο Twitter συγκεκριμένα στήθηκε πραγματικό πανηγύρι με τους περισσότερους να μιλούν για δωρεάν wifi με εντολή Σαμαρά. 

Όλες οι ειδήσεις του 2013 για τον Αντώνη Σαμαρά

O πολιτικός που κοντεύει τα 100 και σαρώνει τα social media

O λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος το 2013 βάλθηκε να βάλει τα γυαλιά ακόμα και σε πολιτικούς με τα μισά του χρόνια. Η αρχή έγινε όταν ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δημιούργησε προσωπική σελίδα στο Facebook, λέγοντας πως εάν υπήρχε κάτι τέτοιο όταν κυβερνούσε πολλά πράγματα θα είχαν πάει καλύτερα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Ο Κ. Μητσοτάκης μιλάει με νέους bloggers

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Μητσοτάκης δεν έμεινε μόνο εκεί. Αλλά έδωσε απαντήσεις για όλα σε μία κουβέντα που είχε στο βιβλιοπωλείο free thinking zone με νέους bloggers και η οποία μάλιστα μεταδόθηκε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η προτροπή για λιντζάρισμα του Πάχτα και το λιντζάρισμα Καμμένου

 

Η δημόσια προτροπή του Πάνου Καμμένου να λιντζάρουν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής τον δήμαρχο, Χρήστο Πάχτα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση. 

 

Όσο κι αν προσπάθησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να το καλύψουν, τελικά δεν κατέστη δυνατόν και έτσι η θύελλα αντιδράσεων συνεχίστηκε ακόμα και σε τηλεοπτικό στούντιο. Ο Πάνος Καμμένος κλήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να αποχωρήσει. 

Δείτε το βίντεο


 

Λίγες ημέρες μετά την προτροπή του Πάνου Καμμένου για λιντζάρισμα στον Χρήστο Πάχτα, ο ίδιος σε μία αντιφασιστική διαδήλωση στη Νίκαια έπεσε ο ίδιος θύμα λιντζαρίσματος, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για προληπτικούς λόγους. 

Δείτε το βίντεο από την επίθεση στον Πάνο Καμμένο

 

Όλες οι ειδήσεις σχετικά με τον Πάνο Καμμένο στο newsit.gr

Ο “περιπλανώμενος” πρώην πρωθυπουργός

Στην πολιτική ανασκόπηση της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείπει και μία διεθνής προσωπικότητα όπως έχει εξελιχθεί το 2013 ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Η παρουσία του στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα, καθώς ο κ. Παπανδρέου περιοδεύει σε όλο τον κόσμο κάνοντας σεμινάρια, διαλέξεις και ομιλίες και από τα οποία πληρώνεται αδρά όπως φάνηκε από την τελευταία δήλωση πόθεν έσχες, όπου τα εισοδήματά του έχουν αυξηθεί κατά 180.000 ευρώ. 

Η είδηση πλέον ότι ο πρώην πρωθυπουργός ζητάει άδεια από τη Βουλή για να λείπει στο εξωτερικό δεν θεωρείται είδηση, όπως δεν θεωρείται είδηση και το γέλιο που πέφτει στη Βουλή κάθε φορά που το προεδρείο ρωτάει το σώμα εάν υπάρχει πρόβλημα για να δοθεί άδεια στον κ. Παπανδρέου. 

Η είδηση είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δίνει μαθήματα για το πώς να γλιτώσει μία χώρα από τη χρεοκοπία και αυτό είναι που αφήνει τουλάχιστον εμάς τους έλληνες με ανοιχτό το στόμα. Και μένουμε με την απορία: “αφού τα ήξερε τόσο καλά γιατί δεν τα εφάρμοσε και εδώ”. 

Φυσικά σε όλες αυτές τις ομιλίες στο εξωτερικό όπου υπάρχουν Έλληνες υπάρχει θέμα! Κι αυτό γιατί οι έλληνες και κυρίως οι φοιτητές ποτέ δεν χαρίζονται στον κ. Παπανδρέου και κατά καιρούς τον στολίζουν με διάφορα κοσμητικά, όπως το παρακάτω:

Τα παραπάνω 13 πολιτικά γεγονότα είναι ενδεικτικά της έντονης χρονιάς που πέρασε! Σίγουρα το 2014 με δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το εξάμηνο της ελληνικής προεδρίας και την πιθανή έξοδο της Ελλάδας τόσο στις αγορές όσο και από το μνημόνιο θα σηματοδοτήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. 

Ίδωμεν…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε