Site icon NewsIT

Τα πρώτα ονόματα της Ελιάς

21.03.2014 | 12:41
Τα πρώτα ονόματα της Ελιάς

Ενα σημαντικό μερος των υποψηφίων της ευρωλίστας της Ελιας αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα το μεσημέρι, ύστερα απο συσκεψη, που θα έχουν σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο οι επικεφαλης του κοινού σχήματος Ευάγγελος Βενιζελος, Ανδρεας Λοβερδος, Ηλιας Μοσιαλος κ.α.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες εντος της ευρωλίστας απο την πλευρα του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ειναι η νυν ευρωβουλευτής Συλβάνα Ραπτη, ο Κυριάκος Πιερακκακης, Αφροδιτη Αλ Σαλεχ, Παυλος Χρηστιδης, Βασω Σουλαδακη, Κατερίνα Μπατζελή, Θοδωρης Τσικας και Θανασης Χειμώνας. Συμφωνα με πληροφοριες κρούση έγινε και στον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Πεταλωτη, ο οποιος ζήτησε συμφωνα με τις ίδιες πηγές λίγα 24ωρα για να απαντήσει στον Ευάγγελο Βενιζελο.

Μεγάλες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην ευρωλιστα της Ελιάς υπάρχουν για τον γραμματεα του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ελέω των ισχυρών πιέσεων, που εχει δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα απο την ηγεσία του Κινήματος. Την ίδια πορεία ειναι πολυ πιθανό να ακολουθήσει και οι εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Οδυσσεας Κωνσταντινοπουλος, ο οποιος εχει ήδη ενημερώσει οτι θα παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας. Ακόμη δυο στελέχη που βρίσκονται στον “προθάλαμο” του ευρωψηφοδελτίου είναι η Εύα Καϊλή και ο Κωστας Μποτόπουλος.

Απο την πολιτικη δεξαμενή των 58 έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες των Παντελή Καψη, Νίκου Μπίστη και Αθήνας Δρεττα, ενω έντονα ακούγονται και τα ονόματα των πανεπιστημιακών Παναγιώτη Ιωακειμίδη και Γιώργου Παγουλατου. Απο την πλευρα του Ανδρέα Λοβερδου υποψήφιοι στην ευρωλιστα θα ειναι οι κύριοι Καρδαρας, Καρελας, Τσολακιδης, Ψωμας και η κυρία Λαμπροπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΑΡ: Την παρασύρει το “Ποτάμι”! “Σωσίβιο” ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΕΛΙΑ;

Ελιά: Τα “σιγουράκια” του ευρωψηφοδελτίου και ποιοί “έριξαν πόρτα” στις Βρυξέλλες

Ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο επιδιώκουν στην Ελιά

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version