Πολιτική

Τα πρώτα ραντεβού Μητσοτάκη και η τελευταία live συνεδρίαση του υπουργικού

Ορκωμοσίες τέλος και τώρα δουλειά. Πολλές οι συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα δει στις 17.30 τον επικεφαλής του SSM για τις τράπεζες που βρίσκεται στην Αθήνα κ. Αντρέα Ένρια και στις 18.00 τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο. Στην συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη για το μείζον θέμα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit,gr αύριο θα είναι η τελευταία ζωντανή μετάδοση του υπουργικού συμβουλίου και τα δυο πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στην Βουλή θα αφορούν την δομή της κυβέρνησης και λοιπές διατάξεις και επίσης το φορολογικό.

Ρεπορτάζ: Αιμίλιος Περδικάρης

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από το υπουργικό στο μαιευτήριο – Αναλαμβάνει το υπουργείο Οικογένειας λίγο πριν γεννήσει
Η Πειραιώτισσα που κατάφερε να γίνει το νεότερο μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019. Αν και απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της στον ανασχηματισμό του 2024, τώρα αναλαμβάνει ξανά ενεργό ρόλο
Η Δόμνα Μιχαηλίδου