Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δεν διαολόστειλα τον Αθανασίου – Μου την έχουν στημένη

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δεν διαολόστειλα τον Αθανασίου – Μου την έχουν στημένη

Πρόσωπο της ημέρας – τουλάχιστον μέχρι στιγμής – αναδεικνύεται η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η κα Χριστοδουλοπούλου διέψευσε τα αυτιά όλων μας αφού ακούστηκε ξεκάθαρα να στέλνει στον διάολο τον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Η Αντιπρόεδρος  της Βουλής Τασία Χριστοδουλόπουλου όχι μόνο αρνείται ότι έστειλε στον διάολο τον βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου αλλά καταγγέλλει ότι «κάποιοι ενδεχομένως  της την έχουν «στημένη».

Η γραπτή δήλωση της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου έχει ως εξής:

«Σε καμία στιγμή της διαδικασίας, την οποία διηύθυνα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση και ειδικά ενάντια στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης  κ. Χαρ. Αθανασίου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, όταν πήρε  το λόγο ο κος Αθανασίου και κατήγγειλε το ως άνω περιστατικό, δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα και δήλωσα  ότι δεν άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, γι αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Κάποιοι ενδεχομένως  μου την έχουν «στημένη» αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν».

Το βίντεο με τα γαλλικά της κας Χριστοδουλοπούλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις