Πολιτική

Τασούλας: Στηρίζει Μεϊμαράκη για πρόεδρο της ΝΔ

«Και το ακούω και το προσυπογράφω, ότι αυτή τη στιγμή είναι καλή η λύση του κ. Μεϊμαράκη, όπως απεδείχθη κι από το αποτέλεσμα των εκλογών, που διέψευσε όλες τις δημοσκοπικές, καταθλιπτικές προγνώσεις. Τις διέψευσε με το παραπάνω» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Βήμα FM ο Κώστας Τασούλας εκφράζοντας την στήριξη του για την ηγεσία της ΝΔ στον κ. Μεϊμαράκη.

«Ο κ. Σαμαράς επέλεξε τον κ. Μεϊμαράκη, και τώρα ο κ. Μεϊμαράκης, έχοντας κατοχυρώσει τη ΝΔ ως έναν παράγοντα σταθερότητας και προοπτικής, μπορεί να ολοκληρώσει αυτή την κατοχύρωση, έχοντας το κόμμα ενωμένο, γιατί μόνο πάνω στη βάση της ενότητας μπορεί το κόμμα και να ανανεωθεί και να επεκτείνει το ακροατήριό του», ανέφερε ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Το επτάμηνο μέσα στο οποίο ο κ. Τσίπρας παρήγαγε πολιτικά γεγονότα, επί των οποίων κυριάρχησε ομολογουμένως, αλλά πολιτικά γεγονότα, όχι διοικητικά ή κυβερνητικά, είναι πολύ σύντομος χρόνος για να κοπάσει το παράπονο και η οργή του ελληνικού λαού. Όταν αυτά κοπάσουν κι ο ελληνικός λαός κρίνει όλους νηφάλια και ήρεμα, τότε αυτά θα εκτιμηθούν».
Ερωτηθείς αν το εκλογικό αποτέλεσμα σημαίνει επιβράβευση του Αλ. Τσίπρα από το λαό είπε: «Όχι, εξακολουθήσαμε να τιμωρούμαστε εμείς, όπως εγώ πιστεύω. Εγώ θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός ξανατιμώρησε εμάς. Δεν επιβράβευσε τον κ. Τσίπρα. Δεν αισθάνομαι ότι επιβράβευσε τον κ. Τσίπρα, γιατί θα ήταν τραγικό να πούμε ότι επιβράβευσε τον κ. Τσίπρα, για τον απλούστατο λόγο ότι ο ελληνικός λαός, σε όλες τις συζητήσεις του που κατηγορεί το λεγόμενο πολιτικό σύστημα, -ο θεός να το κάνει σύστημα, γι’ αυτό λέω λεγόμενο-, λέει ότι θέλει συνέπεια από τους πολιτικούς, να τηρούν το λόγο τους, ό,τι λένε να το κάνουν. Τότε, ο ελληνικός λαός θα έπρεπε να δώσει 40% στον κ. Λαφαζάνη -άρα δεν ψήφισε τον κ. Τσίπρα για αυτά που έλεγε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1