Πολιτική

Τατσόπουλος: Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός

Το όνομά του ακούστηκε όσο κανένα άλλο την εβδομάδα που πέρασε. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, απαντά μέσα από συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, σε όσους του άσκησαν κριτική γιατην δήλωση "Εχω πηδήξει τη μισή Αθήνα".

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας κάνει λόγο για μια προσφιλή τακτική της Χρυσής Αυγής να σπιλώνει αντιπάλους, σύμφωνα με τα δικά της αξιακά πρότυπα.

«Αλιεύτηκε αυτή η διαβόητη φράση περί “μισής Αθήνας” και πλασαρίστηκε ως δήλωσή μου. Ήταν αρκετό για να ανοίξουν οι κρουνοί της παράνοιας», λεει μεταξύ άλλων o κ. Τατσόπουλος.

Μάλιστα, ασκεί κριτική και εναντίον συντρόφων του λέγοντας ότι τον κατέκριναν χωρίς να μπουν στον κόπο να διαβάσουν όλη τη συνέντευξη.

«Κοιμήθηκα ‘ομοφυλόφιλος’ για τους χρυσαυγίτες και ξύπνησα ‘ομοφοβικός’ για κάποιους συντρόφους μου» λέει χαρακτηριστικά.

Για το θέμα των ημερών και το αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγη λεει:

“Ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να της έχει φράξει το δρόμο όταν ακόμα ήταν μια μικρή ναζιστική συμμορία με πλούσιο ποινικό μητρώο. Τώρα είναι πια αργά.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απάντηση Τατσόπουλου για τη …μισή Αθήνα: “Θα ήταν καμάρι μου αν ήμουν αδερφή”!

 

Στο δρόμο Τατσόπουλου η Ρ. Δούρου: “Το μόνο που δεν είπαν είναι πως ο Τσίπρας θα σας γαμ… τις γυναίκες”

 

Ώρα καλή και μην ξεχάσεις να πηδήξεις την μισή Γενεύη!

 

Π.Τατσόπουλος: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρ.Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ