Πολιτική

‘Τελείωσε το θέμα των τραπεζών – Στο Εurogroup με κλεισμένο πακέτο”

''Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές, ο Σγουρός και ο Καμίνης ήταν εκτός προδιαγραφών της ΝΔ, τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου προσθέτοντας πως το δημοσιονομικό κενό έχει κλείσει και πως διαφωνία με την τρόικα υπάρχει στα διαρθρωτικά μέτρα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ.

Σίγουρος για τα αποτελέσματα των εκλογών εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
”Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της. Και με 5 μονάδες διαφορά να κερδίσουμε στις ευρωεκλογές δεν θα οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές” δήλωσε στο ΣΚΑΪ.

Ο Σ. Κεδίκογλου αφού ανέφερε πως ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα είναι καλύτερος περιφερειάρχης, έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί στην προσπάθεια του να εξηγήσει γιατί δεν στηρίχθηκαν οι υποψηφιότητες Σγουρού και Καμίνη.
” Βάλαμε κάποιες προδιαγραφές” ήταν οι τρεις λέξεις που επέλεξε ο Σ. Κεδίκογλου, που δήλωσε επίσης πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα είναι η έκπληξη των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ρίξει τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ.
”Είναι ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μονοψήφια νούμερα στις επαγγελματικές οργανώσεις και το επισημαίνει και ο κ. Κοντωνής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του”.

Κανένα πρόβλημα με τις τράπεζες – Διαφωνία για τις προτάσεις ΟΟΣΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
”Το δημοσιονομικό κενό έχει κλείσει, διαφωνία υπάρχει στα διαρθρωτικά μέτρα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, θα πάμε στο Εurogroup με κλεισμένο το πακέτο”.

”Έχει τελειώσει το θέμα των κεφαλαιακών αναγκών, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες από την στιγμή που ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Ευρώπης Μάριο Ντράγκι έχει πει ότι θα δεχτεί την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που είναι επικυρωμένα από τρεις οίκους” τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι