Site icon NewsIT

Τελεσίγραφο Καμμένου σε Μελά: “Σε 24 ώρες θέλω τα ονόματα των 4 βουλευτών”

03.12.2014 | 19:42
Τελεσίγραφο Καμμένου σε Μελά: “Σε 24 ώρες θέλω τα ονόματα των 4 βουλευτών”

Mε ένα σκληρό τελεσίγραφο απάντησε ο Πάνος Καμμένος σε όσα αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς στην Επιτροπή Δεοντολογίας για κάποιους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά στην ουσία φοβούνται τον αρχηγό του κόμματος.

Ο κ. Μελάς δήλωσε πως στην περίοδο που ήταν ακόμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, υπήρχαν άλλοι 4 συνάδελφοι βουλευτές που ήθελαν να υπερψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι ώστε η χώρα να μην οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν “΄διασκεδαστικό” τον ανεξάρτητο βουλευτή σημειώνοντας πως οι αστειότητές του έχουν ένα όριο.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, τον καλούν μέσα σε 24 ώρες είτε να δώσει τα ονόματα των τεσσάρων βουλευτών κι αν δεν το πράξει τότε “το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες”.

Πάντως, ο κ. Μελάς είχε αποκαλύψει πως οι 4 αυτοί βουλευτές είναι και άντρες και γυναίκες.  Ωστόσο, ο κ. Μελάς ερωτηθείς για τα ονόματα αυτών των βουλευτών, δεν ήθελε να απαντήσει, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ήταν η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version