Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τέρενς Κουίκ: Το βίντεο με τον Παττακό και ο Πάνος Καμμένος

Τέρενς Κουίκ: Το βίντεο με τον Παττακό και ο Πάνος Καμμένος

Το βίντεο που ανέβασε στο twitter ο Πάνος Καμμένος με τον Τέρενς Κουίκ να παίρνει συνεντεύξεις από τους χουντικούς Παττακό, Λαδά και Ασλανίδη κάνει από το βράδυ της Δευτέρας (11/09/2019) τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο δείχνει τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ορκίστηκε βουλευτής, να παίρνει συνέντευξη από τον δικτάτορα Στυλιανό Παττακό ενώ είχε επιμεληθεί και το ρεπορτάζ για την επιστροφή της εθνικής ομάδας Στίβου που είχε έρθει πρώτη στους Βαλκανικούς Αγώνες που είχαν, τότε, διεξαχθεί στη Σμύρνη. Ο Τέρενς Κουίκ εκτός από τις δηλώσεις Παττακού ζητά τη γνώμη και άλλων δύο χουντικών, του Κωνσταντίνου Ασλανίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει «αρχιτέκτονα της επιτυχίας» και του Ιωάννη Λαδά.

Ο Τέρενς Κουίκ έδωσε μετά την ορκωμοσία του στην δημοσιότητα μια αιχμηρή επιστολή. Σήμερα, μίλησε σήμερα για τον Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις τους και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ γιατί τα κλείνει ο ίδιος.

«Αυτό που είπα ότι δεν θέλω να λέω πράγματα για ανθρώπους που δούλεψα μαζί, ισχύει πάνω απ’ όλα για τον Πάνο Καμμένο. Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, πατριώτης και αυτό το υπογραμμίζω», είπε μιλώντας στον Real FM. Ο Τέρενς Κουίκ είπε ότι δεν άφησε καμία αιχμή για τον Πάνο Καμμένο λέγοντας μεταξύ άλλων: «…Στο κάτω – κάτω της γραφής είναι από τους ελάχιστους που σηκώνουν ανάστημα απέναντι σε όλο αυτό το διεφθαρμένο σύστημα και κυρίως σε εκείνους που θέλουν να παίζουν τον ρόλο του νταβατζή στη δημόσια ζωή».

Τόνισε πάντως ότι εδώ και 15 ημέρες μέσω ενδιάμεσου γιατί δεν ήθελε να μιλήσει απευθείας, είχε καταστήσει σαφές στον Πάνο Καμμένο σε καθημερινή βάση, ότι με την ορκωμοσία του δεν θα δήλωνε ανεξαρτητοποίηση και θα παρέμενε. Είπε χαρακτηριστικά: «…γιατί ξέρετε κάτι; Μπορεί να με έδιωξαν με τον τρόπο και μάλιστα χειροκροτώντας όρθιοι στο Εθνικό Συμβούλιο τον Οκτώβριο από τους ΑΝΕΛ και με αυστηρά λόγια και με χαρακτηρισμούς που δεν μου αρμόζουν όλους αυτούς τους μήνες, αλλά καθώς θα έκλεινε η πόρτα του σπιτιού πίσω, ενός σπιτιού που έχτισε με πολύ κόπο ο Καμμένος, που έβαλα όμως και εγώ πολλά λιθαράκια μέσα, δεν θα το γκρέμιζα. Θα έμενα εκεί και από εκεί και πέρα θα ήταν απόφαση άλλου αν θα με διαγράψει ή όχι. Εγώ έκανα αυτό που θα έπρεπε να κάνω πολιτικά και ηθικά. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν αλλιώς, και έτσι το έλυσε η ζωή το θέμα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις