Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τετ α τετ Σαμαρά – Βενιζέλου στις 13:00

Τετ α τετ Σαμαρά – Βενιζέλου στις 13:00

Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο θα συναντηθεί στη 1 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά.

Η συνάντηση των δυο ανδρών γίνεται με αφορμή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα σε αυτή τη φάση και ενόψει της προώθησης προς ψήφιση από τη Βουλή των εφαρμοστικών νόμων της συμφωνίας.

Νωρίτερα στις 11:30 ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στο Ιράν και στις Βρυξέλλες.

Να σημειωθεί ότι επιστρέφοντας χθες από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε ημίωρη συνάντηση στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ταξίδεψε στη βελγική πρωτεύουσα όπου θα συμμετάσχει σήμερα σε συζητήσεις για τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης Τραπεζών.

Οι δύο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν τις εξελίξεις και την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ενώ σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Βενιζέλος ήταν σε διαρκή και ανοιχτή γραμμή με τον πρωθυπουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κερδισμένη μάχη της…ασπιρίνης! Όλο το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα

Ποιοί θα πάρουν από το πρωτογενές πλεόνασμα των 2,9 δις – Τι αποφασίστηκε για το φορολογικό – Τι θα γίνει με το γάλα και τα φάρμακα

Πως θα γίνει η μοιρασιά του πρωτογενούς πλεονάσματος των σχεδόν 3 δις – Πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση – Άγνωστη ακόμα η λυπητερή

Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν αμέσως σε 1 εκατομμύριο ελλήνων με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

“Έκλεισαν” τα φάρμακα με τρόικα! Εκτός σουπερμάρκετ τα ΜΗΣΥΦΑ

Από τον Ιούλιο και εφάπαξ η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών – Θα μειωθούν άλλη μια μονάδα από το 2016

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε