Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Θα επαναπροσληφθούν όλοι όσοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα όταν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόθεση μιας κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να επαναπροσληφθούν όλοι όσοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος της Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ερώτηση για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όλοι όσοι αντισυνταγματικά και παράνομα απολύθηκαν θα ξαναβρεθούν στις θέσεις εργασίας τους.

«Θα εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις. Η πρόθεσή μας είναι να επαναπροσληφθούν διότι έχουμε ένα πολύ κακό δημόσιο που απαιτεί αναδιάρθρωση και χρειαζόμαστε ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας, υγείας, παιδείας κλπ» τονίζει ο Γιάννης Μηλιός.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «θα σταματήσει τις περικοπές μισθών και συντάξεων και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και θα δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας για όλους εκείνους που έχουν τεθεί στο περιθώριο από τις πολιτικές της λιτότητας» και προσθέτει: «Δεν μπορούμε να επαναφέρουμε τα εισοδήματα στο επίπεδο που βρισκόντουσαν το 2009, αλλά πρέπει πρώτα από όλα να επαναφέρουμε τα κατώτατα εισοδήματα, δηλαδή τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ. Αυτή είναι η κατάργηση του μνημονίου».

Μεταξύ άλλων αναφέρει «Δεν τάζουμε τα πάντα στους πάντες, αλλά λέμε αντίθετα το αυτονόητο: Ότι χρειαζόμαστε δημόσια νοσοκομεία, ένα πρόγραμμα οικονομικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης, χρειαζόμαστε μια αλλαγή πορείας που να σταματήσει τη λιτότητα και να πάμε σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α. Τσίπρας:”Αν γίνονταν τώρα εκλογές θα παίρναμε απόλυτη πλειοψηφία”

Δημόσιο: το νέο κύμα διαθεσιμότητας σε Δήμους, Ταμεία, Υγεία και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου – Ποιοι κινδυνεύουν

Απεργιακός πυρετός: “Λουκέτο” σε σχολεία, νοσοκομεία – Όλο το πρόγραμμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε