Πολιτική

Θάνος Πλεύρης κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, για την ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να αποκτήσει «δύο αγόρια» με τον Τάιλερ και να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» την πρόθεσή του να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του, τον Τάιλερ, μέσω παρένθετης μητέρας, λέγοντας ότι θέλει δύο αγόρια, προκαλώντας την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη.

«Εγώ και ο Τάιλερ, ο Τάιλερ και εγώ, θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία, μέσω παρένθετης μητέρας. Θα θέλαμε η προσωπικότητά μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε να υπάρχει μια συνέχεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει «πλήρη άγνοια των ηθικών κανόνων της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής» και ότι οι «πρακτικές όπως η επιλογή φύλου και χαρακτηριστικών παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».

«Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ, καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως και την επιλογή χαρακτηριστικών πχ χρώμα ματιών ως αντίθετες πρακτικές σε βιοηθικούς κανόνες. Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας», γράφει στο Χ (πρώην Twitter) ο Θάνος Πλεύρης.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι