Δευτέρα, 1 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Θέμα λεπτών ο ανασχηματισμός! Ξεκίνησε τα τηλέφωνα ο Τσίπρας

ανασχηματισμός
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Το πολύ μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 28.02.2018, αναμένεται να έχει ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, αφού ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει ήδη να προσεγγίζει τους υποψήφιους υπουργούς.

Επίδομα ενοικίου (βλ. Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου), θέματα υγείας (βλ. Μουζάλας) και… Κώστας Ζουράρις. Οι τρεις αιτίες που ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών. Για την ακρίβεια μια… ανάσα, αφού σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, μέσα στις επόμενες (λίγες) ώρες, το νέο κυβερνητικό σχήμα θα ανακοινωθεί.

Θέμα λεπτών ο ανασχηματισμός

Όπως είναι λογικό, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο… ’90, η ονοματολογία “φουντώνει”. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει ξεκινήσει ήδη να προσσεγίζει τους υποψήφιους υπουργούς και μέχρι το βράδυ το νέο κυβερνητικό σχήμα θα είναι γεγονός.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Δραγασάκης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνεχίσει να είναι και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Μια ακόμη νέα πληροφορία που μετέδωσε η ΕΡΤ, αφορά στην… καρέκλα του Δημήτρη Βίτσα, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα ανήκει από σήμερα στον Φώτη Κουβέλη!

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ποια υπουργεία έχουν μείνει… ορφανά και ποιοι ετοιμάζονται να “ράψουν (υπουργικό) κοστούμι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις