Site icon NewsIT

Θεοδώρα Τζάκρη: Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει τυπικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Νομικά διάτρητη η ανατροπή του

14.09.2024 | 08:43
Θεοδώρα Τζάκρη: Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει τυπικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Νομικά διάτρητη η ανατροπή του

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Στελέχη κουρελιάζουν το καταστατικό» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη και όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μετά την αντικαταστατική και παράτυπη απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη αναδείχθηκε η ανικανότητα των στελεχών να διαχειριστούν τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Υποστήριξε, δε, πως τυπικά ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει ο εκλεγμένος πρόεδρος, λέγοντας πως: «Δεν μπορεί να γίνεται σύμφωνα με την άποψη της γραφειοκρατίας. Είναι νομικώς διάτρητη η ανατροπή Κασσελάκη».

«Ο κ. Κασσελάκης είναι εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οι εξουσίες παραμένουν στο σύνολό τους μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του. Ο κ. Κασσελάκης τυπικά είναι ακόμη πρόεδρος», πρόσθεσε.

«Πράξη ακραίας ανευθυνότητας να δίνουμε στην κοινωνία την εικόνα ενός διαλυμένου κόμματος που παραπαίει από τα φωνασκούντα μέλη όταν υπάρχει η προφανής λύση της συνταγμένης λειτουργίας του κόμματος όπως την προβλέπει ο νόμος, το Σύνταμα και το καταστατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Πέμπτης (12.9.2024) συνεδρίασε εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποφάσισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και επίσημα έκπτωτος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version