Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης στο Focus: Ο Τσίπρας πρέπει να φύγει

«Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας. Αυτός είναι το πρόβλημα, αυτός πρέπει να φύγει» υποστηρίζει ο ηγέτης του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus. 

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό «ο αρχηγός του Ποταμιού ελπίζει ότι η νεολαία θα ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης και ενάντια στη Βαλκανοποίηση της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Focus, ο Σταύρος Θεοδωράκης «διαβεβαιώνει προς την κατεύθυνση του Βερολίνου, του Παρισιού και της Ρώμης ότι οι δημιουργοί και οι διανοούμενοι της χώρας υποστηρίζουν τη συναίνεση στο ευρώ». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1