Πολιτική

Θεοδωράκης: Να σε λένε Κουβέλη και να κάνεις το υπόλοιπο της καριέρας σου ως αναπληρωματικός του Καμμένου

Για την υποκρισία της πολιτικής μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Ολομέλεια της Βουλής φωτογραφίζοντας την Κατερίνα Μάρκου που πήγε από το Ποτάμι στη ΝΔ και σχολιάζοντας την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού άνοιξε την ομιλία του με ένα καυστικό σχόλιο για την πρόσφατη μετακίνηση της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει, και για την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση.

«Φίλοι και αντίπαλοι. Η πολιτική, εκτός από την αναποτελεσματικότητα, τη διαφθορά, το ρουσφέτι, το κομματικό κράτος, εκτός από τους θεσιθήρες που μεταγράφονται από κόμμα σε κόμμα, πηγαίνοντας βέβαια πάντα προς το μεγαλύτερο, ή να σε λένε Κουβέλη και να κάνεις το υπόλοιπο της πολιτικής σου καριέρας ως αναπληρωματικός του Πάνου Καμμένου, εκτός από όλα αυτά, η πολιτική υποφέρει διαχρονικά από υποκρισία» σημείωσε.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης