Site icon NewsIT

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

18.01.2015 | 00:39
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

"Το Ποτάμι είναι εδώ για να εξασφαλίσει τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας", επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος παραχώρησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και όταν κληθηκε να σχολιάσει την δήλωση του Γιώργου Σταθάκη ότι η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ είναι αδύνατη αλλά η συνεργασία με το Ποτάμι είναι δύσκολη ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε: «Ο κ. Σταθάκης έχει δίκιο. Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δύσκολη. Αλλά δεν είμαστε εδώ για τα εύκολα. Και να σας πω και κάτι . Ποιος ρωτάει τον Σταθάκη; Ποιος ρωτάει τον Θεοδωράκη; Ο κόσμος θα αποφασίσει πώς θα κυβερνηθεί αυτή η χώρα. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα δείξουν ποιος πρέπει να κυβερνήσει αυτή τη χώρα».

Ερωτώμενος για τα συνεχή αρνητικά δημοσιεύματα της εφημερίδας «Τα Νέα» ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Δεν είναι οι δημοσιογράφοι αυτοί που γραφούν τα ψέματα για το Ποτάμι. Είναι αυτοί που ενοχλούνται από τη δύναμη που έχει το Ποτάμι, το οποίο δημιουργεί ένα ρεύμα στην κοινωνία. Κάποιοι φοβούνται. Ο διευθυντής των «Νέων» ψάχνει κάθε βράδυ έναν δημοσιογράφο να πει κάτι εναντίον του Ποταμιού. Κάποιες ημέρες βρίσκει, κάποιες ημέρες δε βρίσκει“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version