Πολιτική

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για εκλογές τον Απρίλιο

«Έχουμε αρχίσει ήδη και μαζεύουμε τα χαρτιά μας… Τα συγκεντρώνουμε ήδη, πολύ κοντά είμαστε» είπε ο ο βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα  της Β΄ Αθηνών Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στο Star.

«Το δίλημμα θα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας» είπε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος για τις εκλογές που πλησιάζουν και συμπλήρωσε ότι «στην Ελλάδα έχουμε μία πολιτική που ενισχύει τα αδύναμα στρώματα».  «Η πολιτική δεν είναι στατικό αλλά δυναμικό λειτούργημα, κρίνουμε πότε υπάρχει ανάγκη και παρεμβαίνουμε» είπε ο κ. Ρουσόπουλος τονίζοντας ότι η Ελλάδα κατάφερε να παρέμβει υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση της πανδημίας, ακόμη και σε σύγκριση με μεγάλες χώρες της Ε.Ε. όπως η Γερμανία και η Ιταλία.      

«Καταφέραμε και αντλήσαμε κεφάλαια, αναβαθμίσαμε την οικονομία και αυτό δίνει τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης. Αυτό εκτιμάται από τον πολίτη και θα εκτιμηθεί και στις εκλογές» ανέφερε.

Για το αν τελικά θα υπάρξει αυτοδυναμία ή θα χρειαστεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών εκτίμησε ότι η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τη δεύτερη κάλπη.            

«Δεν αποκλείεται τίποτα στη Δημοκρατία, αλλά δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να πάμε σε τρίτη Κυριακή»…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιτυχής η πρώτη δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης ETCS στα τρένα, παρουσία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Η σημερινή δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης, που παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφορούσε περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης κόκκινου σηματοδότη
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης 2
«Καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία» δηλώνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης
«Πάγια εθνική θέση η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη συγκεκριμένη και μόνο διαφορά» υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών για το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ – Στο τραπέζι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξέφρασε τη βούληση της Ελλάδας για την προσέλκυση αμερικανικών άμεσων επενδύσεων και τεχνολογικών κολοσσών, καθώς και το ελληνικό ενδιαφέρον για αμερικανικές επενδύσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των data centers
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Σκοτ Μπέσεντ