Πολιτική

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μια μέρα μετά το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram.

Τραβώντας βίντεο με το κινητό του και φορώντας μάσκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι “ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ” και πως βρέθηκε θετικός στο ημερήσιο τεστ που έκανε. 

Έτσι, ο πρωθυπουργός θα απομονωθεί στο σπίτι του τις επόμενες μέρες. «Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», κατέληξε στο μήνυμά του. 

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σύντομο μήνυμά του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης είναι κοινωνικό αίτημα
«Οι μαζικές συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού είναι η απαίτηση του να νικήσει το φως και όχι το σκοτάδι. Να νικήσει η αλήθεια και όχι η συγκάλυψη. Να κερδίσει η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία»
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Φλωρίδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «συνειδητή αλλοίωση» της φράσης του για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
«Η φράση μου ήταν πως όσοι από τους πολιτικούς μιλάνε για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα. Για τους πολιτικούς μιλούσα, όχι για τους συγγενείς» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Ο Γιώργος Φλωρίδης