Site icon NewsIT

Τι δώρο έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στον Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν;

20.03.2015 | 14:51
Τι δώρο έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στον Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν;

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κενάν Ιπέκ, εκπροσώπους του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης καθώς και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης προήδρευσε της Ολομέλειας της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας κατά τη διάρκεια της οποίας 50 ευρωβουλευτές και Βουλευτές της Τουρκικής Βουλής συζητήσαν μεταξύ άλλων για την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, τις τουρκικές παραβιάσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, καθώς και την τουρκική αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ χάρισε στον Τούρκο Πρόεδρο το Βιβλίο της Ρέας Γαλανάκη “Αμίλητα βαθειά Νερα”, που έχει μεταφραστεί και στα Τουρκικά για την ιστορία της Απαγωγής της Τασούλας Πετρακογιώργη από τον Κώστα Κεφαλογιάννη λόγος που προκάλεσε την Αναστολή 7 άρθρων του Συντάγματος και ήταν ένας απο τους βασικούς λόγους της πτώσης της Κυβέρνησης Βενιζέλου το 1950.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version