Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τι έκαναν πρώην μεγαλοστελέχη της ΟΝΝΕΔ σε στέκι πίσω από το Hilton;

Τι έκαναν πρώην μεγαλοστελέχη της ΟΝΝΕΔ σε στέκι πίσω από το Hilton;

Το φως της δημοσιότητας είδε και η δεύτερη συνάντηση που είχαν πρώην μεγαλοστελέχη της ΟΝΝΕΔ. Ο δήμαρχος Γλυφάδας και μακροβιότερος προέδρος της γαλάζιας νεολαιας Γ. Παπανικολάου διοργάνωσε μαζί με τους πρωην προέδρο ΟΝΝΕΔ Γ. Οικονόμου και πρωην γραμματέα ΔΑΠ Β. Τοκάκη μια συνάντηση από τα …παλιά.

Στο πρώτο ραντεβού είχαν δωσει το παρών περίπου δεκαπέντε γαλάζια στελέχη, μεταξύ αυτών ο μέχρι πρότινος γραμματέας Ενημέρωσης Γ. Καραγιάννης, ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο πολιτικός φίλος του Άρη Σπηλιωτόπουλου Θανάσης Κοτταράς, ο πρώην γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς Λευτέρης Μπούλιας, ο επιχειρηματίας Γιάννης Πολιτόπουλος, ο πρώην βουλευτής, πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και πρώην δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Γλυφάδας Μάριος Τσάκας, ο Διομήδης Νταούλας, o στενός συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη Στάθης Σταθόπουλος κλπ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επόμενη μέρα στη ΝΔ ενόψει της συνεδρίασης της ΠΕ την Κυριακή. Για το λόγο αυτό συναντήθηκαν και πάλι στις αρχές της εβδομάδας στο ίδιος μέρος πίσω από το Χίλτον στο “Πούλιτζερ”.

Οι βασικοί ενορχηστρωτές Γ. Παπανικολάου (πρ. Ευρωβουλευτής) και ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΣΤΑΣΥ, πρώην γραμματέας του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη και πολιτικός φίλος των Αρ. Σπηλιωτόπουλου, Κ. Χατζηδάκη και Γ. Παπαθανασίου, Γ. Οικονόμου, έθεσαν ως θέμα τη διαπίστωση” ότι η νεότερη γενιά της βάσης της Ν.Δ βράζει βλέποντας τον κάποτε αντίπαλο μας στα αμφιθέατρα (Αλέξη Τσίπρα) πρωθυπουργό, ενώ στη Ν.Δ οι 40άρηδες αντιμετωπίζονται ως νεροκουβαλητές των πρωτοκλασάτων και της ηγεσίας των 60άρηδων”.

Όμως κάποια στελέχη που παρευρέθηκαν στην πρωτη συνάντηση διαπίστωσαν ότι υπάρχει προσωπική ατζέντα και όχι κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Ενδεικτικό είναι ότι στη δευτερη συνάντηση δεν έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων ο Διομήδης Νταούλας, ο Γ. Καραγιάννης, ο Κ. Κατσαφάδος -που είχε προσκληθεί και δεν πήγε σε καμία συνάντηση και ο Θανασης Κοτταράς.

Μάλιστα κάποιοι λένε οτι “ο Γιώργος Παπανικολάου προσπαθεί να ανεβάσει της εσωκομματικές μετοχές του και να πλασαριστεί ως αντίβαρο του Απ. Τζιτζικώστα αξιοποιώντας τη συνάντηση του “Πούλιτζερ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες συνάντησεις μόνο που η σύνθεση θα είναι διαφορετική.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε