Site icon NewsIT

Τι ήθελε ο Βαρεμένος τα 10 χιλιάρικα στο ντουλάπι; Για κεράσματα στα καφενεία βρε καχύποπτοι…

24.01.2015 | 14:48
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Αλήθεια πόσα λεφτά έχετε στην τσέπη σας; Για να δω εγώ…Μισό λεπτό, κοιτάζω στην τσέπη του χιτώνα μου…Α, νατα. 153 ευρώ και κάτι ψιλά. Εσείς; Στα σεντούκια, τα μαξιλάρια, τα στρώματα ή τα ντουλάπια έχετε;

Μην μου πείτε όλοι όχι γιατί δεν θα σας πιστέψω. Μα, το Δια, πάνω από 10 δισεκατομμύρια ευρώ έκαναν φτερά από τις τράπεζες και τα περισσότερα δεν βγήκαν έξω.
Ε, λοιπόν ότι κι αν λέτε κανένα πεντοχίλιαρο, δεκαχίλιαρο θα το έχετε φυλάξει για την κακιά ώρα που φοβάστε, ότι δηλαδή μπορεί να αδειάσουν τα ATM’ς.

Ελάτε, ελάτε πονηρούληδες ομολογείστε το ότι πολλοί φοβηθήκατε από όλη αυτή την καμπάνια φόβου και τις απίστευτα ανεύθυνες δηλώσεις υποψηφίων βουλευτών και είπατε: Λέτε βρε πανέλληνες να συμβεί κανένα ατύχημα; Και να σκεφθήκατε: Δεν κάνω καμιά καβάντζα μην τυχόν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι τράπεζες δεν έχουν λεφτά; Εξάλλου, τη Δευτέρα ή την Τρίτη τα επιστρέφω. Γάλα, ρίζια, πατάτες πήρατε από το σούπερ μάρκετ; Όχι; Ε, δεν σας αναγνωρίζω. Στο παρελθόν θα είχατε αδειάσει τα ράφια…

Αλλά πάλι δεν μπορώ να σας αδικήσω όταν κοτζάμ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο ντουλάπι του 10.000 ευρώ και του τα πήραν οι κλέφτες! Με συγχωρείτε, με συγχωρείτε δεν νομίζω ότι ο κύριος Βαρεμένος τα είχε γιατί φοβήθηκε μην κλείσουν οι τράπεζες. Αν υποψιαστώ κάτι τέτοιο θα πάρω …κώνειο.

Μην προχωράτε γιατί θα πείτε βλακείες. Σταματήστε αυτή την νεοελληνική βλακώδη καχυποψία. Εμείς στα χρόνια του Αγαμέμνονα δεν ήμασταν έτσι.
Ελάτε, ελάτε. Μάλλον, για κεράσματα την προεκλογική περίοδο τα ήθελε ο κύριος Βαρεμένος τα δέκα χιλιάρικα που είχε στο ντουλάπι.

Εκεί στην Αιτωλοακαρνανία βρε παιδί μου, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, καλό είναι ο υποψήφιος βουλευτής να κερνάει και κανένα τσιπουράκι στο καφενείο που περιοδεύει. Και ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι μεγάλος, οπότε ο άνθρωπος χρειάζεται πολλά λεφτά. Ασε που μπορεί και να μην του έφταναν τα δέκα χιλιάρικα.

Και τώρα αναρωτιέμαι που θα βρει λεφτά να κεράσει; Λέτε να μη βγει εξαιτίας των κλεφτών; Μπα δεν το πιστεύω, ο Γιώργος έχει ρεύμα και τον εκτιμούν στην Αιτωλοακαρνανία.
Σαν μεγάλος μάντης που είμαι προβλέπω σαρωτική του νίκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version