Πολιτική

Τη συγγνώμη ή την παραίτηση Φίλη ζητεί η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας

Να ζητήσει συγγνώμη από τον Ποντιακό Ελληνισμό για τις δηλώσεις του αναφορικά με τη γενοκτονία των Ποντίων καλεί τον Νίκο Φίλη ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Χρήστος Τοπαλίδης, όπως δήλωσε στο newsit.gr.

«Δεν μπορεί ένας υπουργός να πηγαίνει κόντρα σε ένα νόμο του κράτους. Ή να ζητήσει συγγνώμη ή να αποπεμφθεί», σημείωσε ο κ. Τοπαλίδης ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας.

Ο κ. Τοπαλίδης αποκάλυψε πως ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης της έντονης οργής εκατοντάδων Ποντίων από τις επίμαχες δηλώσεις. Τέλος, τόνισε πως η ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά εναντίον του υπουργού Παιδείας-πέρα από τις δυναμικές κινητοποιήσεις που προανήγγειλε ο κ. Τοπαλίδης-λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αντίστοιχη επιχειρηματολογία με του κ. Φίλη για το θέμα της γενοκτονίας συναντούμε δυστυχώς μόνο στους γκρίζους λύκους».

Ακούστε όλα όσα είπε ο κύριος Τοπαλίδης στο newsIT.gr

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ