Site icon NewsIT

Τηλεφωνική επικοινωνια Σαμαρά – Βενιζέλου για την Κεφαλονιά

05.02.2014 | 14:16
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Στο επίκεντρο των επαφών Βενιζέλου στο Στρασβούργο η σεισμόπληκτη Κεφαλονιά. Συντονισμένες κυβερνητικές πρωτοβουλίες από Σαμαρά και Βενιζέλο για την ενεργοποίηση του Ευρωπαικού Ταμείου Αλληλεγγύης.

Συνεργασία…μέσω τηλεφώνου είχαν νωρίτερα σήμερα οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος για την επίσπευση των κυβερνητικών δράσεων με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληγέντων στην Κεφαλονία.

Το Ευρωπαικό Ταμείο Αλληλεγγύης επιδιώκει να ενεργοποίησει για την Κεφαλονιά η κυβέρνηση

Συγκεκριμένα, οι δύο κεφαλές της κυβέρνησης συζήτησαν επί μακρόν για τον καλύτερο συντονισμό των Υπουργικών δράσεων, ώστε να αποκατασταθούν τάχιστα οι σοβαρές ζημιές στο νησί, ενώ ο κύριος Βενιζέλος ενημέρωσε τον κύριο Σαμαρά για τις επαφές του με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ αλλά και Έλληνες Ευρωβουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα.

Στόχος των επαφών είναι να υπάρξει η απαραίτητη τεκμηρίωση προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Ευρωπαικό Ταμείο Αλληλεγγύης. Για τον ίδιο λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντάται αύριο στην Αθήνα με τον κοινοτικό επίτροπο περιφερειακής ανάπτυξης, Γιοχάνες Χαν.

Διαβάστε επίσης

Εκλογές μέσω…Ληξουρίου

Στην Κεφαλονιά ο Αλέξης Τσίπρας

Η Κεφαλονιά «στενάζει» στα αντίσκηνα! «Δεν έχουμε τα βασικά» “φωνάζουν” οι Ληξουριώτες – Μίνι υπουργικό καλεί ο Σαμαράς

Συνωστισμός γύρω απ’ το δέντρο της “Ελιάς”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version