Πολιτική

Τηλεφώνημα έκπληξη Τσαβούσογλου σε Δένδια: Πήρε να μάθει αν είναι καλά

Ένα τηλεφώνημα μάλλον… έκπληξη δέχτηκε την Πέμπτη (12.11.2020) ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Ένα τηλεφώνημα από τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Νίκος Δένδιας είναι σε προληπτική καραντίνα από χθες καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον κάλεσε για να μάθει νέα για την υγεία του.  

«Ο κ. Δένδιας δέχθηκε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου, τον οποίο ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για την υγεία του και τον διαβεβαίωσε ότι παραμένει καλά και βρίσκεται σε καραντίνα για καθαρά προληπτικούς λόγους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1