Πολιτική

Το αυτογκόλ της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο

Αυτογκόλ της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο. Η τροπολογία στην βουλή θα ψηφιστεί από τους Πειραιώτες βουλευτές αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν οι Θεσσαλονικείς.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης σε μια από τις πιο μεγάλες σε διάρκεια συσκέψεις μίλησαν για το θέμα που μιλάει όλη η Ελλάδα, για το ποδόσφαιρο. Εξήγησαν γιατί τίποτα δεν θα αλλάξει και με αυτή την τροπολογία. Με άλλα λόγια θα υπάρξει τιμωρία αλλά η πολυιδιοκτησία μένει. Από τα ερωτήματα που τέθηκαν με τον πιο λέντονο τρόπο είναι γιατί η κυβέρνηση ανακατεύεται στο ποδόσφαιρο και εμπλέκεται σε υποθέσεις που αφορούν ανώνυμες εταιρείες.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η μεταμόσχευση μαλλιών του Άδωνι Γεωργιάδη, η πολυήμερη απουσία του, το «hair reveal» και το «πάρτι» στα social media
Ο υπουργός Υγείας έμεινε για μερικές μέρος, περίπου 10, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πράγμα που κίνησε την περιέργεια του κόσμου και χτες αποκάλυψε το νέο του look
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 2