Site icon NewsIT

Το… backstage του πρώτου σποτ του Σαμαρά!

10.01.2015 | 22:55
Το… backstage του πρώτου σποτ του Σαμαρά!

Την Τετάρτη το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, γυρίστηκε το σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα και αποτελεί το πρώτο της προεκλογικής περιόδου.

Ο καιρός δεν βοηθούσε, καθώς το κύμα χιονιά επικρατούσε σε όλη τη χώρα, ωστόσο η ηλιοφάνεια που επικράτησε για λίγες ώρες το πρωινό της Τετάρτης έδωσε τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να κάνει ένα διάλειμμα απο το βαρύ προεκλογικό του πρόγραμμα.

Λίγα μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου, στο τέλος της Ηρώδου του Αττικού, απέναντι ακριβώς απο το Καλλιμάρμαρο, δόθηκε το ραντεβού με τους πιτσιρικάδες προκειμένου να γίνει το γύρισμα.

Τα παιδιά ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετα και άρχισαν αμέσως το παιχνίδι με την μπάλα. Συμφώνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς μπήκε απευθείας στο πλάνο κάνοντας το κοντρόλ με την μπάλα, το οποίο και πέτυχε με μία προσπάθεια, χωρίς να χρειαστεί να ξαναγυριστεί η σκηνή.

Στο χώρο βρέθηκαν και οι οικογένειες των παιδιών με τις οποίες συνομίλησε ο πρωθυπουργός για αρκετή ώρα, αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς έφυγε για την Χαλκίδα, όπου το απόγευμα της ίδιας μέρας μίλησε σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματός του.

Θοδωρής Δαφέρμος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version