Πολιτική

Το φιλί του Άκη στην Βίκυ Σταμάτη – ΦΩΤΟ

Μπορεί σήμερα όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Βάσω Παπανδρέου και τον Γιάννο Παπαντωνίου που θα καταθέσουν ως μάρτυρες στην δίκη του  Άκη Τσοχατζόπουλου, όμως το φιλί που αντάλλαξαν ο Ακης Τσοχατζόπουλος με την Βίκη Σταμάτη μπαίνοντας με χειροπέδες στο δικαστήριο έκλεψε την παράσταση.



Ο Άκης μόλις είδε την σύζυγό του έσκυψε προς το μέρος της έκλεισε τα μάτια και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί. Αν προσέξετε την σημειολογία της φωτογραφίας το ζευγάρι φοράει χειροπέδες και κρατάει φακέλους αλλά δεν φαίνεται να τους απασχολεί τίποτε άλλο. Η προσωπική στιγμή του Άκη Τσοχατζόπουλου με την Βίκυ Σταμάτη διαδραματίστηκε έξω από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου για τις “χρυσές μίζες”.










Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Eurokinissi

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή