Site icon NewsIT
22:47 | 22.06.17

Το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού απάντησε στη ΝΔ για το Noor1

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση του πλοίου Noor1.

Μέσω γραπτής ανακοίνωσης ζητείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε να απαντήσουν με ονόματα είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.
«Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν» σημειώνει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
Παράλληλα καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει: «Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version