Site icon NewsIT

Το κλάμα του Άδωνι και η σατανική ντρίμπλα Βορίδη

14.11.2015 | 22:15
Το κλάμα του Άδωνι και η σατανική ντρίμπλα Βορίδη

Και κλάααμα ο Αδωνις. Ο σύντροφος, ο συνοδοιπόρος, ο ιδεολογικός αδελφός τον πούλησε και πήγε με τον Τζιτζικώστα. Ωιμέ, ωιμέ τι κλαυθμός και οδυρμός. Και τώρα προσπαθεί να καταλάβει τι καλύτερο έχει ο Τζιτζικώστας από αυτόν για να τον προτιμήσει ο Μάκης. 

Καημένε Αδωνι σε περίμενα πιο γάτο. Περίμενα να καταλάβεις πως ο Βορίδης με την κίνηση αυτή εξουδετερώνει τόσο εσένα όσο και τον Τζιτζικώστα.
Εσένα γιατί μετά την ήττα σου θα γίνει ο μοναδικός εκπρόσωπος της ακροδεξιάς πτέρυγας στη ΝΔ και τον Τζιτζικώστα ως μελλοντικό αρχηγό της ΝΔ.

Εχοντας αρχηγικές φιλοδοξίες ο Μάκης και βλέποντας μακριά και επομένως ότι τον συμφέρει τώρα να κερδίσει ο Μεϊμαράκης, αλλά να εξουδετερωθεί ταυτοχρόνως ο Τζίτζις, σπεύδει να στηρίξει Τζίτζι στον οποίο προσδίδει ακροδεξιά χαρακτηριστικά με την πράξη του (το υπονοήθηκε ο Κυριάκος εξάλλου).
Ετσι με την ακροδεξιά στάμπα Βορίδη ο Τζίτζης χάνει κατά κράτος και δύσκολα θα μπορέσει στο μέλλον να συμμετάσχει στην κούρσα μετά την αρχηγία Μεϊμαράκη σε μερικά χρόνια, οπότε ο σατανικός Μάκης απαλλάσσεται από δύο εν δυνάμει διεκδικητές όταν θα θελήσει ο ίδιος να γίνει αρχηγός.

Για τον έτερο καραμανλικό γόνο που θα εμφανιστεί, ε, θα δει τι θα σκαρώσει όταν έρθει η ώρα.
Αχ βρε Αδωνι, αx βρε Αδωνι και σε θεωρούσα γατόνι…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version