Site icon NewsIT

Το κόλπο του Πάνου Καμμένου με τους τζιχαντιστές

07.04.2015 | 20:58
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μπράβο στον Πάνο Καμμένο. Μπράβο γιατί έχει το πολιτικό θάρρος να προτάξει, όχι το στήθος του (δεν είναι δα και κορόιδο), αλλά τους τζιχαντιστές και να προκαλέσει ρίγη ανατριχίλας σε αυτούς τους ...βουτυρομπεμπέδες της Βόρειας Ευρώπης.

Δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ο πληθωρικός και παρορμητικός Πάνος, έτσι για να βλέπει τους πιστωτές να ανατριχιάζουν και αυτός -και μαζί του πολλοί Ελληναράδες- να το απολαμβάνει.

Δεν ξέρω αν είναι καπνιστής, αλλά αν ήταν θα αμολούσε τη ρουκέτα με τους τζιχανσιτές και μετά θα άναβε τσιγάρο να το απολαύσει. Αν έβαζε και κανένα ποτάκι δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα καθόταν βαθιά στην πολυθρόνα και θα χαμογελούσε αυτάρεσκα. Αγνωστο γιατί μου έρχεται στο μυαλό αυτή η εικόνα του ικανοποιημένου σκανταλιάρη. Τρεις χιλιάδες χρόνια πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.

Τώρα αν προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις με άλλες χώρες, την Ευρωπαϊκή Ενωση ,αυτά είναι μικρολεπτομέρειες μπροστά στην ευχαρίστηση του Πάνου. Εκτός κι΄ αν οι δηλώσεις αυτές είναι μέρος κόλπου και δεν γίνονται για ευχαρίστηση. Οπότε μένω ενεός μπροστά στην τόση εξυπνάδα εκείνου που συνέλαβε το τόσο ευφυές και σατανικό σχέδιο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version