Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Το κράτος του Σταύρου Θεοδωράκη…

Το κράτος του Σταύρου Θεοδωράκη…

Ρωτώντας πας στην Πόλη, έλεγε στον Κάλχα φίλος του εκπαιδευτικός, ο οποίος ήθελε να τονίσει πως όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν είναι κακό, τουναντίον είναι πολύ καλό, να ρωτάς. 

Και το αφιερώνω στον Σταύρο Θεοδωράκη με τη διευκρίνιση πως αν Σταύρο μου είναι “παρών” ο Δήμος και η αστυνομία το κράτος δεν είναι απόν, όπως εσύ υποστήριξες με δηλώσεις σου. Και συμπληρώνω πως δεν πρόκειται να είναι “παρών” το κράτος, αν σε κάποιο χώρο φιλοξενίας των προσφύγων και των μεταναστών είναι κάποιος εκπρόσωπος του Συντονιστικού για τους πρόσφυγες, αλλά απουσιάζουν οι δημοτικές αρχές και η αστυνομία. Γιατί τί να κάνει τότε ο συντονιστής; Κι  εσύ δικαιολογημένα σε αυτή την περίπτωση θα έλεγες ότι το κράτος είναι απόν. Ενώ τώρα;

Με όλο το σεβασμό, Σταύρο μου, αν δεν γνωρίζεις ρώτα πριν κάνεις δηλώσεις. Δεν είναι κακό. Γιατί η αστυνομία όχι μόνο είναι κράτος, αλλά …καρακράτος του κερατά, ενώ και οι δημοτικές αρχές είναι τμήμα του κράτους. Κι εσύ εκτίθεσαι πως κάνεις αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, όπως μπορεί να σε κατηγορήσει ο Ολγα Γεροβασίλη, παραδίδοντας μάλιστα και μαθήματα περί κράτους.
Εκτός αν, Σταύρο μου, έχεις δικό σου ορισμό για το κράτος, οπότε σου βγάζω το καπέλο…
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε