Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Το κρυφό τάγμα του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της εξουσίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι νεποτισμός. Α, πα, πα δεν κάνει τέτοια παλαιοκομματικά κόλπα η Αριστερά και ιδίως η πρώτη φορά Αριστερά.

Ο Κάλχας σας αποκαλύπτει σήμερα πως οι διορισμοί αρχικά από τη Δούρου, μετά το βόλεμα των ανιψιών της Σίας Αναγνωστοπούλου και τώρα η τοποθέτηση του συζύγου της Χαράς Καφαντάρη, δεν γίνονται για βρουν δουλειά ή να πάρουν ένα μισθουλάκο.

Εξυπηρετούν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για έφοδο με σκοπό την κατάληψη της κρατικής εξουσίας που κατέχουν σύζυγοι, παιδιά, ανήψια και γενικώς το συγγενολόι Πασόκων και Νεοδημοκρατών.

Εξάλλου, μόνο με την κυβερνητική εξουσία δεν κάνεις τίποτα. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως αποφάσισε τα κομάντο που απαρτίζουν αδέρφια, ξαδέρφια, παιδιά, ανήψια και σύζυγοι να εφορμήσουν και να καταλάβουν την κρατική μηχανή για να θριαμβεύσει η πρώτη φορά αριστερά.

Και ο Κάλχας από χθες ψάχνει με μανία το γενεαλογικό του δέντρο μην τυχόν ανακαλύψει συγγένεια με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι απολαύσει έναν τιμητικό και επαναστατικό διορισμό στο Δημόσιο για να …αράξει.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε