Site icon NewsIT

Το μεγάλο μπράβο του Μ. Βαρβιτσιώτη στο Λιμενικό για τη διάσωση 700 μεταναστών

26.11.2014 | 23:09
Το μεγάλο μπράβο του Μ. Βαρβιτσιώτη στο Λιμενικό για τη διάσωση 700 μεταναστών

Ένα μεγάλο μπράβο είπε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στους ένστολους του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού για την επιχείρηση διάσωσης 700 παράνομων μεταναστών που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή με την οποία ενισχύεται η λειτουργία του λιμενικού σώματος, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε πως αξίζει στους ένστολους να δοθούν εύσημα όταν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αιώνα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για την υψηλή προσήλωση με την οποία ανταποκρίνονται τα στελέχη του ναυτικού και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δύσκολη επιχείορηση για τη διάσωση των 700 λαθρομεταναστών ανοιχτά της Κρήτης.

Μάλιστα, ο υπουργός Ναυτιλίας άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως θα περίμενε από τους συναδέλφους του κόμματος να πουν σήμερα ένα μεγάλο μπράβο στα στελέχη του λιμενικού σώματος “που από χθες το μεσημέρι παλεύουν με τα κύματα σε μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης επτακοσίων (700) ψυχών σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, οι οποίοι επιχειρούν από θαλάσσης και από αέρος σε συντονισμό με το Πολεμικό Ναυτικό και είναι ήδη κοντά στις 24 ώρες στη θάλασσα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version