Πολιτική

Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

«Ενώνουμε δυνάμεις για μια κοινωνία αλληλεγγύης χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις. Προτεραιότητα δίνουμε στα προγράμματα πρόληψης, ενημέρωσης για την προστασία της νέας γενιάς από κάθε είδους εξαρτήσεις, αλλά και την προστασία ευπαθών ομάδων και δυνατότητα πρόσβασης στη θεραπεία για οροθετικούς και χρήστες» αναφέρει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σε δήλωσή της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

«Πέρα από όλα αυτά, δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα και σημασία στη διαδικασία ενσωμάτωσης, γιατί όλοι είναι απαραίτητοι και πολύτιμοι. Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα μετά τις εκλογές, γιατί τα θέματα αυτά είναι διακομματικής συνεννόησης και θα πράξουμε τα δέοντα για να οδηγηθούμε σε συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις νόμου αμέσως μετά τις εκλογές» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ