Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Το νέο αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ

Ενα αστέρι γεννιέται στη Βουλή. Θυμηθείτε το όνομα και θα θυμηθείτε τον Κάλχα. Το όνομα αυτού Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Αποδείχθηκε κρυφό ταλέντο και πράγματι προκάλεσε το θαυμασμό για τον ποιητικό και τρυφερό τρόπο που συνέδεσε το σεξ με τον έρωτα και την παιδεία.

Θαυμάστε βαθύ ή υψιπετή (η επιλογή δική σας) συλλογισμό: “Η Αριστερά με την παιδεία και την αριστεία έχει σχέση ερωτική”. Οπα λέω τί λέει ο ποιητής. Το ξανασκέφτηκα και τον δικαιολόγησα σκεπτόμενος πως άνοιξη είναι τα λουλούδια ανθίζουν, φουσκοδενδριές εκδηλώνονται. Εξάλλου, η προσέγγιση ήταν πολύ τρυφερή, σχεδόν έγινε με ερωτική διάθεση.

Δεν πρόλαβα και τον άκουσα να λέει με θυμό και χωρίς καθόλου ερωτική διάθεση: “Κάποιοι άλλοι είχαν σχέση σεξουαλική με την παιδεία με τη λογική του επιβήτορα”.

Μπα, μπα χοντραίνει το πράγμα. Σεξολόγος θα πρέπει να είναι, σκέφτηκα, για να εντρυφεί τόσο στη σχέση παιδείας, έρωτα και σεξ με τη λογική του επιβήτορα.

Τελικά δεν είναι, που σημαίνει πως πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο, που αν του δοθεί περισσότερος χρόνος θα γράψει ιστορία…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε