Site icon NewsIT

Το νέο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη: Οι αλλαγές σε κόμμα και ΚΟ και οι ρόλοι σε Γερουλάνο, Δούκα και Διαμαντοπούλου

19.10.2024 | 07:02
Το νέο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη: Οι αλλαγές σε κόμμα και ΚΟ και οι ρόλοι σε Γερουλάνο, Δούκα και Διαμαντοπούλου

Ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με ομιλίες των υποψηφίων Προέδρων του κόμματος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λίγων ημερών ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει τις αποφάσεις του για το πως θα κινηθεί το επόμενο διάστημα αλλά και τις εσωκομματικές ισορροπίες μετά και τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Οι συσκέψεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τους στενούς του συνεργάτες τα τελευταία 24ωρα είναι διαρκείς στην Χαριλάου Τρικούπη και σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα 21/10/24 και την Τρίτη 22/10/24 θα παρουσιάσει το νέο σχήμα λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ τόσο στην ΚΟ όσο και στο κόμμα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει επικοινωνία με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Παύλο Γερουλάνο, και τον Χάρη Δούκα ο οποίος σήμερα (19/10/24) παντρεύεται στη Θήβα και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει το παρών στον γάμο του δημάρχου Αθηναίων.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα προτείνει ρόλους και στους πέντε συνυποψηφίους του, δηλαδή και στον Μιχάλη Κατρίνη και στη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την δημιουργία μιας σκιώδους κυβέρνησης αλλά και με την καθιέρωση «πρωινού καφέ» το ΠΑΣΟΚ θα περάσει στην επίθεση ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και ελέγχοντάς την παίρνοντας έτσι τον ρόλο της μιας και μόνης αντιπολίτευσης καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σπαράσσεται.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version