Πολιτική

Το πρώτο μπάνιο του Κώστα Καραμανλή (ΦΩΤΟ)

Στην αγαπημένη του παραλία, κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου κοντά στο σπίτι του στη Ραφήνα, έκανε το πρώτο του μπάνιο για φέτος ο Κώστας Καραμανλής.

Κάποιοι που τον είδαν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εντυπωσιάστηκαν από το μαύρισμά του. Αλλά ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη αρχίσει τα καλοκαιρινά μπάνια, αποκαλύπτει δημοσίευμα της Real News.

Ο πρώην πρωθυπουργός προτιμά την παραλία κοντά στο σπίτι του στη Ραφήνα γιατί είναι δύσβατη και ερημική.


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός να κατεβαίνει το μονοπάτι προς την παραλία κρατώντας στα χέρια του τη γκλίτσα που του έκαναν δώρο χωρικοί της ορεινής Αρκαδίας, όταν πρόσφατα ταξίδεψε εκεί.


Κάτω από τα διακριτικά βλέμματα των ανδρών της ασφάλειάς του, έπεσε στη θάλασσα και κολύμπησε για περίπου 45 λεπτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής κάνει πεζοπορία σε μονοπάτια δύσβατα, μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα.


Την Κυριακή των εκλογών θα βρεθεί, χωρίς τη σύζυγό του Νατάσσα, στη Θεσσαλονίκη για να ψηφίσει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη

Ο «Εθνάρχης» ενώνει όλη τη δεξιά πολυκατοικία! Δίπλα δίπλα Σαμαράς – Καραμανλής και Σπηλιωτόπουλος – Κακλαμάνης – Ποιοι άσωτοι πήγαν στο μνημόσυνο

Στερεά Ελλάδα: Ο Κώστας Μπακογιάννης για την οικογενειοκρατία στην πολιτική – Τι λέει για Ντόρα Μπακογιάννη και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (Βίντεο)!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ