Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Το σχέδιο πόρτα – πόρτα της ΝΔ

Το σχέδιο πόρτα – πόρτα της ΝΔ

Το σχέδιο πόρτα – πόρτα έχει βάλει σε εφαρμογή η Συγγρου προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον απλό πολίτη και να εξηγήσει πτυχές του προγράμματος της και απο την άλλη να ακούσει και τα προβλήματα.

Για το λίγο αυτό κλιμάκιο στελεχών του κόμματος σε όλη την επικράτεια μοιράζουν – γειτονιά το προεκλογικό φυλλάδιο της ΝΔ, όπου περιλαμβάνονται οι συγκεκριμένες προτάσεις του κόμματος για φορολογικές ελαφρύνσεις και αναπτυξιακά έργα το επόμενο διάστημα.

Η προσπάθεια αυτή έχει στόχο την επαφή του κόμματος με την κοινωνία προκειμένου να φτάσουν σε όλους του Έλληνες οι προτάσεις που εξαγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντωνης σαμαράς στις προεκογικες του ομιλίες.

Στην πρώτη γραμμή είναι ο Γραμματεας του κόμματος Ανδρεας Παπαμιμικος ο οποίος μαζί με κλιμάκια στελεχών οργώνει τις γειτονιές της Ατιικης ώστε να ενημερωθούν οι απλοί πολίτες για το σχέδιο του Πρωθυπουργού γιατην τηντην επόμενη ημέρα της χώρας.

Όπως ανέφεραν πηγές της Συγγρου στο newsit, ” τα στελέχη μας ..,οργώνουν την Ελλαδα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να είμαστε εμείς οι νικητές των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε