Site icon NewsIT

Το τρικούβερτο γλέντι του Μιχάλη Ταμήλου και τα 50ευρα στην ορχήστρα

20.03.2014 | 08:56
Το τρικούβερτο γλέντι του Μιχάλη Ταμήλου και τα 50ευρα στην ορχήστρα

Με κλαρίνα, πνευστά, χορούς και... λαγούς γιόρτασε σε ταβέρνα των Τρικάλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.

“Με την ιαχή «σήμερα σκίζω το Μνημόνιο» και κάτω από τους ήχους πνευστών, χάλκινων και κρουστών, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ πανηγύρισε την επιτυχή κατάληξη της συμφωνίας με την τρόικα”, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης και αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης Ταμήλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, προσκάλεσε φίλους, γνωστούς (στην ταβέρνα «Χάνι» των Τρικάλων και έγινε του… Μνημονίου.

Ο βουλευτής είχε μαζί του και λαγούς! «Έχω κι άλλους αν θέλετε, έχω ένα ψυγείο γεμάτο λαγούς» φώναζε και με τη συνοδεία κλαρίνων τραγούδησε, χόρεψε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποια στιγμή ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του, όπως και αυτών που είχε προσκαλέσει στην ταβέρνα, που ορισμένοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και… κόλλησαν στα κούτελα των μελών της ορχήστρας πενηντάρικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραιτείται ο Μ. Χαρακόπουλος; Αποφασισμένος να φύγει λόγω γάλακτος

Στις 9 Μαϊου η εφάπαξ οικονομική βοήθεια – Ψάχνουν κι άλλους “Χαρακόπουλους” στην κυβέρνηση – Την άλλη εβδομάδα η ψήφιση της συμφωνίας

Αναταράξεις στην κυβέρνηση! Ο Χαρακόπουλος διαφωνεί με τη συμφωνία για το γάλα – Σενάρια ακόμα και για παραίτηση και καταψήφιση του νομοσχεδίου

Στη δημοσιότητα η συμφωνία με την τρόικα – Καμπανάκι για τις τράπεζες και παράταση φορολογικών μέτρων και το 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version