Πολιτική

Το twitter “περνά ένα χεράκι” την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής!

Με κεντρικό πρόσωπο, στις περισσότερες αναφορές, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, το twitter "οργιάζει"! Αφορμή η σημερινή ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι πλέον Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Μετά την σημερινή ψηφοφορία την διαδέχεται ο Νίκος Βούτσης, με το συγκεκριμένο “δίδυμο” να προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι μεταξύ τους σχέσεις απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν ιδανικές, κάτι που ήταν γνωστό ήδη από τις παλαιότερες κόντρες τους, αλλά που έγινε… φανερότερο σήμερα.

Η Βουλή θα πρέπει να λειτουργεί χωρίς τυπολατρείες” είπε ο Νίκος Βούτσης κατά την πρώτη του ομιλία ως νόες πρόεδρος της Βουλής κι έκανε το… 1-0!

Θα μας κρίνει όλους η Ιστορία” απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο μεταξύ τους τετ α τετ κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, κάνοντας το… 1-1!

Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “παγωμένη” στην ολιγόλεπτη κοινή τους συνύπαρξη και οι χρήστες των social media… ξεσάλωσαν για τα σημερινά γεγονότα!

Δείτε μερικά από τα πιο πετυχημένα σχόλια: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ