Πολιτική

Τοποθετήθηκε ο Σταυρίδης στο ΤΑΙΠΕΔ

Με τις θετικές ψήφους της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εγκρίθηκε η τοποθέτηση του κ. Στέλιου Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ από τα μέλη της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής.

Κατά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Ελληνες ενώ ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης περιορίστηκε στο «ΠΑΡΩΝ».

Πάντως, ο κ. Σταυρίδης επιχειρώντας να απαντήσεις στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περι ξεπουλήματος της εθνικής περιουσίας είπε ότι «το μεγαλύτερο ξεπούλημα είναι η απραξία».

Αναφορικά δε με την ΕΥΔΑΠ στην οποία ήταν επικεφαλής εως πρόσφατα σημείωσε πως «θα εκπλαγείτε με τα όσα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες για τις μειώσεις τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ» και πρόσθεσε ότι «εάν συνεχιστεί η πολιτική που εφάρμοσα τότε μπορεί να τριπλασιαστεί η αξία της εταιρίας και το τίμημα να γίνει δυσβάσταχτο για τους υποψήφιους επενδυτές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια κόμματα αντέδρασαν με την επιλογή Σταυρίδη στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ

Στο σφυρί βγάζει 28 δημόσια κτίρια το ΤΑΙΠΕΔ – Πωλείται και η ΓΑΔΑ! Όλη η λίστα!

Όταν ο νεος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και ο Π. Τατσόπουλος πιάνονταν στα χέρια – ΒΙΝΤΕΟ

Βόμβα! Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκης Αθανασόπουλος και ο Γιώργος Μέργος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δουλεύω για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»
«Συζητάω με τον εαυτό μου την ιδέα της πρωθυπουργίας και το βλέπω κυρίως ως ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες, και ιδιαίτερα από νέες γυναίκες και κορίτσια»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σε αναμμένα κάρβουνα η Αθήνα για τους δασμούς των ΗΠΑ παρά τα «καλά λόγια» Τραμπ – Οι εξαγγελίες της ΔΕΘ που «κινδυνεύουν» και η λύση «win win»
Έντονη είναι η ανησυχία στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο η εικόνα της οικονομίας να διαταραχθεί - «Στους οικονομικούς πολέμους δεν υπάρχουν κερδισμένοι, υπάρχουν μόνο χαμένοι» η θέση της κυβέρνησης
Ο Μητσοτάκης με τον Τραμπ σε παλαιότερη συνάντηση στον Λευκό Οίκο 2
Ντόναλντ Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win-win, είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει συμφωνία με ΕΕ
Σε εμπορική συμφωνία «win-win» στην οποία μπορούν να φτάσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο μέσο «Breitbart»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το 2020 4
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1