Πολιτική

Τόσκας κατά ΠΟΑΣΥ για την συγκέντρωση στα Εξάρχεια

Να πάρει πίσω την απόφασή της για συγκέντρωση στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου κάλεσε την ΠΟΑΣΥ Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στον Real Fm ο Νίκος Τόσκας χαρακτήρισε μάλιστα την απόφαση επιπόλαιη προειδοποιώντας ότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν υπάρχει άβατο για τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

“Πόλεμος” αστυνομικών – αντιεξουσιαστών για εκδήλωση στα Εξάρχεια

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης: 

Δημοσιογράφος: Επικροτείτε την πρωτοβουλία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. να διοργανώσει συγκέντρωση στα Εξάρχεια. Είναι σημερινή εξέλιξη και από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έχουν πει ότι θα τους υποδεχτούν, δεν ξέρω τι είδους υποδοχή θα έχουν ρωτώ λοιπόν αν επικροτείτε.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη : Θεωρώ είναι τελείως επιπόλαια ενέργεια – διακήρυξη και ότι θα την πάρουν πίσω γιατί δεν έχει ούτε καμία σκοπιμότητα σοβαρή, προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και πιστεύω απόλυτα θα το ξανασκεφτούν.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει δηλαδή άβατο;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Όχι δεν υπάρχει άβατο, αλλά τώρα δεν πρέπει ποτέ να γίνεται κάτι χωρίς σκοπιμότητα ιδιαίτερη και χωρίς να εξυπηρετείς το κοινό καλό.
 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ