Πολιτική

Τουρκικοί ύμνοι για τον …Πάγκαλο

Τουρκικοί ''ύμνοι'' για το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου στο «ΒΗΜΑ» με τις αναφορές στην καταστροφή οθωμανικών μνημείων στην Ελλάδα.

Πολλές θετικές αναφορές ( π.χ. γενναίο κλπ) γίνονται στον τουρκικό τύπο για το άρθρο που έγραψε την Κυριακή στο ”Βήμα” ο πρώην αντιπρόεδρος κ Θόδωρος Πάγκαλος για το Τζαμί στην Αθήνα, τα τεμένη που καταστράφηκαν και για τις εκκλησίες στην Τουρκία.

Η εφημερίδα Yeni Safak στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο « Καταστρέψαμε την οθωμανική κληρονομιά» γράφει ότι μετά την δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν ότι « Μπορούμε να κάνουμε εμείς το τζαμί στην Αθήνα», ο Έλληνας πρώην Υπουργός κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, προέβη σε ιστορική δήλωση λέγοντας ότι «η Ελλάδα κατάστρεψε κάθε μνημείο που θυμίζει το οθωμανικό παρελθόν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ