Πολιτική

Τραβάει το χαλί στον Ντάισελμπλουμ ο Ισπανός Ντε Γκίντος

Πολλοί είναι εκείνοι που “βλέπουν” τον Ισπανό υπουργό Οικονομικών ως έναν απ' τους βασικούς “δελφίνους” για την προεδρία του Eurogrroup και κάπως έτσι οι σημερινές του δηλώσεις δεν εξέπληξαν κανέναν.

Ο Λούις Ντε Γκίντος φτάνοντας στη συνεδρίαση του Eurogroup αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις στα αγγλικά και αμέσως μετά “όπλισε” κατά του Γερούν Ντάισελμπλουμ λέγοντας ότι δεν θα τον ψηφίσει για την προεδρία του Eurogroup…

Οι δηλώσεις του Ντάισελμπλουμ ότι οι χώρες του νότου σπατάλησαν τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες ήταν… βούτυρο στο ψωμί του Ισπανού υπουργού Οικονομικών βλέποντας σε αυτές μια πρώτης τάξης ευκαιρίας να φύγει απ’ τη μέση ο κατά πολλούς ευνοούμενος του Σόιμπλε.

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή